Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (2.90 secunde)
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "Bursa" ca presedintele Traian Basescu este "un om marunt" care trebuie izolat pe scena politica. "Nu il urasc, ceea ce inseamna ca, in relatia mea cu presedintele, nu exista reciprocitate. ... Oricine sustine altceva este sarman cu duhul.
Intr-un interviu pentru revista austriaca Profil, citat de Bloomberg, economistul american spune ca Romania este in pericol din cauza poverii prea mare a deficitului bugetar. Romania a fost deseori identificata drept un stat cu un grad ridicat de pericol.
Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
HotNews.ro publica un interviu cu Mihai Tanasescu, din care puteti citi in continuare a doua parte.
Acolo, sunt multe si inca stocul lor nu a avut inca un trend descrescator accentuat", a declarat in cadrul unui interviu pentru HotNews.ro Mihai Tanasescu. ... Puteti citi in continuare prima parte a interviului HotNews.ro cu reprezentantul Romaniei la FMI.
Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara afirma, intr-un interviu acordat ziarului "Puterea", ca a pus gand rau evazionistilor din industria de panificatie, Camera Deputatilor avand in pregatire o lege a painii care elimina produsele fara factura.
Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara afirma, intr-un interviu acordat ziarului "Puterea", ca "TVA la nivelul de 24% este extraordinar de mare pentru agricultura". ... Asteptam si concluziile analizei pe care o face comisarul european Dacian Ciolos, dar vrem sa venim si noi cu cateva propuneri.
In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres. Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu:
Intr-un interviu, in exclusivitate pentru "Evenimentul zilei", Dinu Patriciu sustine ca pragmatismul sau il face sa treaca peste orice, daca nu-si incalca, in acest fel, codul si etica personala".
Emisiunea lui Victor Ciutacu, "Vorbe grele", s-a pozitionat ca emisiune de interviu de top.
Angajari cu iz politic? Interviurile de angajare pe posturile de maturator la Salubritate au generat multe controverse, unele chiar cu iz...
Poate am actionat pripit cu referendumul, dar am raspuns asteptarilor populatiei Premierul Victor Pontaconsidera ca, pe baza ratei de participare si rezultatului referendumului, poate crede ca a actionat "in mod impetuos si pripit", insa a "raspuns asteptarilor populatiei", conform unui interviu acordat ziarului Le Monde.
________________________________________ Chipurile, "maestrul", inventatorul "gainii cu abur" care naste pui vii, a "acceptat" sa acorde un interviu "Evenimentului zilei", el fiind sef acolo. ... Da’ ti-a mers bine cu banii. Cu banii si cu privilegiile de gazetar pe langa CC al UTC.
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS.
Dan Andronic, Mircea Marian) Deputatul PSD Sebastian Ghita, fost patron al RTV si fondator al ASESOFT, una dintre cele mai mari companii de IT din Romania a acordat un interviu in exclusivitate Evenimentului Zilei in care a discutat despre marirea si decaderea mogulilor, politica redactionala a RTV si problemele guvernarii.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Cine este vinovat ca nu s-au finalizat lucrarile la A3, tronsonul intre Soseaua de Centura si Bucuresti In ceea ce priveste acuzatiile ministrului Ioan Rus, primarul general Sorin Oprescu spune, intr-un interviu acordat HotNews.ro, ca Primaria Capitalei nu are nicio vina.
Iubita lui Ronaldo refuza Playboy Rusoaica Irina Shayk, logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, ca nu ar accepta sa pozeze nud pentru revista Playboy, chiar daca i-a fost oferita o suma imensa in 2011.
Superinterviu cu Sandra Izbasa: ... Se alege cu un Samsung Galaxy S3. ... Ieri, ea a acceptat provocarea ProSport de a oferi un altfel de interviu.
google-analytics.com